
Теплий салат із квасолею та свининою
Салати завжди приємно готувати. Може бути тому що більшість з них не вимагають тривалого стояння на кухні, а результат як правило дуже радує. Наш теплий салат з квасолею і свининою відноситься саме до таких чудових страв. Страва не вимагає для свого приготування багато часу, а виходить вона досить насиченою і цікавою на смак. Судячи з вигляду і інгредієнтам, які входять в салат він виходить досить ситний. Тому ми рекомендуємо його вживати в якості самостійної страви. Адже, тут присутнє і м'ясо, і гарнір в якості квасолі і печериць. А вітамінні овочі - помідори, салат- латук тільки підкреслять і доповнять цей ансамбль.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chudova Marka Green Bean Salad 300g
400 г.
Pork Tenderloin
400 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml
8 шт.
Garlic
1 шт.
Golden Garden Lettuce Seeds 1g
1 качан
Sesame Seeds
100 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Закип'ятити велику кількість підсоленої води, покласти квасолю і знову довести до кипіння. Відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Помістити у велику миску і залишити в теплому місці.
02
Свинину вимити, нарізати смужками. Приправити сіллю і перцем. Половину насіння кунжуту пересипати на пласке блюдо, обваляти в них шматочки м'яса і обсмажити на соняшниковій олії, по 3 хвилини з кожного боку. Перекласти в миску з квасолею, накрити.
03
Печериці помити, висушити, нарізати тонкими пластинами і обсмажити в тій же сковороді, де смажилася свинина, 6-7 хвилин. Додати до м'яса і квасолі, перемішати.
04
Помідори черрі і салат помити. Помідори розрізати навпіл, салат розібрати на листя і крупно його нарвати. Часник очистити, розрізати навпіл і натерти ним чисту сковороду. Обсмажити на ній кунжут, що залишився, постійно помішуючи, 1 хвилину. Всі інгредієнти змішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores