
Теплий салат із кольоровою капустою
Теплий салат із кольоровою капустою – оригінальна вегетаріанська страва для справжніх цінителів здорового способу життя. Завдяки незвичайному поєднанню смаків його можна вважати екзотичним. У процесі запікання капусти в духовці необхідно періодично її помішувати. Замість винного оцту допустимо використовувати яблучний. Даний салат можна подавати як в гарячому, так і холодному вигляді. У першому випадку смак всіх інгредієнтів відчувається сильніше. Холодний, салатик стає більш м'яким і просоченим заправкою. Перед подачею страву можна присипати кунжутним насінням або тертим пармезаном.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
1 шт.
Onion
1 шт.
Litniy Med Honey 750g
1,5 ст. л.
Dill 70g
1 пучок
Spinach Bunch100g
50 г.
Raisins
1 жменя
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Anri Wine Vinegar 0.85l
3 ст. л.
Roshen Mont Blanc Candies with Crushed Almonds
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Кольорову капусту розібрати на суцвіття. Викласти на деко, скропити оливковою олією, посолити, поперчити і поставити в духовку на 15 хвилин.
02
Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Додати до кольорової капусти на деко, перемішати і поставити ще на 10-15 хвилин.
03
Змішати оцет, мед і родзинки. Залишити.
04
Дістати капусту і цибулю, заправити, посолити, поперчити.
05
Додати подрібнений кріп, мигдаль і шпинат. Перемішати і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores