Суп молочний з капустою і картоплею - Image

Суп молочний з капустою і картоплею

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Різні молочні супи обов'язково включаються до дитячого меню, а також вони входять в перелік страв для спеціальних, спортивних і лікувальних дієт. Це закономірно, так як молоко є одним із легкозасвоюваних харчових продуктів, і до того ж дуже корисним і цінним. Даний рецепт супу – це популярне корисне овочеве блюдо, яке готується досить просто. Вариться суп на слабкому вогні. Щоб уникнути занадто молочного смаку, молоко розводять водою. Подавати суп можна з різноманітними бутербродами.

Ingredients

Капуста білокачанна

150 г.

Картопля

3 шт.

Морква

1 шт.

Молоко

600 мл.

Масло вершкове

3 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Моркву натерти на крупній тертці, перекласти в скляну каструлю, додати масло, поставити на вогонь, обсмажити 3-4 хвилини.

02

Картоплю нарізати кубиками, капусту нарізати квадратиками. Всипати картоплю і капусту в каструлю.

03

Закип'ятити окремо молоко, влити в каструлю із супом, додати сіль за смаком, готувати протягом 5-6 хвилин при закритій кришці. Перемішати, ще варити 5-6 хвилин до повної готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Суп молочний з капустою і картоплею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua