
Суп з вівсяної крупи з яблуками
Представлене в даному рецепті блюдо - дуже корисне, оскільки до його складу входять яблука і багата мікроелементами і вітамінами вівсяна крупа. Організм людини легко засвоює вівсянку, вона регулює роботу кишечника і очищає наш організм від шлаків. Цей суп відмінно підійде тим, хто любить смачну їжу, але при цьому дотримується здорового і правильного харчування. Цей апетитний суп чудово вгамує голод в будь-який час доби. Його можна подавати на стіл, як на сніданок, так і на обід і вечерю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
30 г.
Terra Oatmeal 800g
20 г.
Packed Onion from 3kg
40 г.
Carrots
20 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
10 г.
Akvulya Still Water 2l
1 л.
Salt Egypt
за смаком
Lyubystok For Mulled Wine Spices
за смаком
Preparation steps
01
У каструлю налити воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, всипати вівсяну крупу, варити протягом 13-16 хвилин, після чого прибрати з вогню, процідити через друшляк.
02
Перекласти остиглу крупу в блендер, подрібнити до стану пюре, покласти у відвар в каструлю. Поставити знову на вогонь каструлю, додати в неї нарізані яблука, дрібно нарізані моркву і цибулю. Влити лимонний сік, посолити за смаком, а також додати прянощі.
03
Варити до готовності. Після, остудити. Подавати холодним. При подачі додати сметану або майонез.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores