
Свинина в горіхах
Свинячу вирізку за цим рецептом попередньо маринують. Склад маринаду досить цікавий. Головні інгредієнти - мед, соєвий соус і спеції. Вдалий маринад - запорука успіху в приготуванні м'ясної страви. Другий важливий момент - використання для обвалювання м'яса оригінальної паніровки з кунжуту, маку і арахісу, заздалегідь обсмажених на сухій сковороді. Дві цих нескладних маніпуляції дозволять підготувати свинину до запікання в духовці. Саме ж запікання нетривале за часом і не вимагає Вашої участі. Смачна й ароматна "Свинина в горіхах" готова. Смачного!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Tenderloin
300 г.
Parsley 70g
5 гілочок
Chong Soy Sauce 1l
3 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Salt Egypt
1 щіпка
Eco Ground Coriander
0, 5 ч. л.
Kotanyi Chopped Basil 9g
0, 5 ч. л.
Eco Allspice 20g
0, 5 ч. л.
Rosemary, pc
1 щіпка
Sesame
3 ст. л.
Poppy
3 ст. л.
Fried Peanuts
3 ст. л.
Preparation steps
01
Змішати мед, соєвий соус і спеції, додати петрушку, дрібку солі. М'ясо залити маринадом на 1 годину.
02
Для панірування кунжут, мак і арахіс обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
03
На паніровку покласти замариновану свинину, обваляти її з усіх сторін.
04
Запікати при температурі 240°C 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)