
Свєкольник з хлібним квасом
Як добре влітку втамувати спрагу хлібним квасом! Не менш приємно в жаркий літній день, коли не хочеться гарячих перших страв, приготувати для домашніх свекольник із хлібним квасом. Переваги цієї страви - вона проста в приготуванні, легка, малокалорійна. А корисність для людського організму страв, приготованих з буряка, ніхто не ставить під сумнів. Цей звичайний, нічим не примітний для багатьох коренеплід - просто джерело корисних речовин. Крім того, в цьому рецепті буряк гармонійно поєднується з іншими не менш корисними інгредієнтами: морквою, огірками, цибулею і зеленню. Витративши порівняно небагато часу, Ви приготуєте дуже смачний холодний літній суп.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Volynski Browar Cola Bread Kvass 0.5l
1 л.
Beetroot
600 г.
Carrots
50 г.
Pickled Cucumbers
200 г.
Green Onion 100g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Dill 70g
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Greenery Scissors
за смаком
Preparation steps
01
Буряк нарізати кубиками, покласти в каструлю, залити водою, додати оцет, тушкувати протягом 20-30 хвилин при закритій кришці.
02
Моркву відварити, остудити і нарізати. Додати в каструлю з буряком. Огірки очистити від шкірки і нарізати, також додати до буряка.
03
Розтерти з сіллю нарізану цибулю. Відварити яйця круто. Цибулю з яйцями додати в суп. Влити в каструлю квас, заправити сіллю і цукром, а також подрібненою петрушкою, селерою та кропом. Подавати зі сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores