Суп "Затируха" - Image

Суп "Затируха"

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Суп "Затируха" родом із слов'янської кухні і популярний також у татар. Технологія приготування супу в усіх однакова, але у наш час з'явилося декілька способів формування міні-галушок. А оригінальним способом все ж вважається розтирання змоченими руками борошна з яйцем. Селянський суп готують на пісному бульйоні, але можна використати улюблений для вас варіант, наприклад, курячий бульйон. Як і усі супчики представлений суп готується швидко. До того ж, такий суп сподобається вашим діткам, і зовсім маленьким теж (у рік можна урізноманітити меню крихітки цим супчиком). Пройшло вже більше півстоліття, а рецепт залишився незмінним і бажаним на столах українців.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

2 шт.

Onion

1 шт.

Carrots

1 шт.

Food Studio Chicken Broth 500ml

2,5 л.

7 Flour 1kg

300 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

Liubystok Coarse Himalayan Pink Salt with Mixture of Peppercorns 250g

за смаком

Preparation steps

01

Очистити картоплю, цибулю і моркву. Нарізати. Картоплю додати в киплячий курячий бульйон. Інші овочі обсмажити на рослинній олії.

02

Зробити затирку. У миску всипати борошно (побільше), додати яйце змішане з водою. Перетирати за допомогою вилки. Просіяти. Інший варіант: збити яйце, умочити в ньому руки, потім у борошні, протерти в руці (долоня об долоню) і повторити до необхідної кількості міні-галушок.

03

Всипати отримані галушечки, в каструлю з картоплею. І невеликою порцією влити яйце. Розмішати. Додати моркву і цибулю. Приправити.

04

Варити ще 3 хвилини. У кінці додати зелень.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min