Burgundian style snails - Image

Burgundian style snails

1

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Цей рецепт можна віднести до класичних французьким страв.

Ingredients

Snails

50 pcs

Garlic

15 g

Shallot

15-17 g

Parsley

20 g

Butter

200-250 g

Black pepper powder

за смаком

Breadcrumbs

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку приступаємо до пропуску через прес часнику, далі ріжемо цибулю і петрушку. В принципі, можна не мучитися і подрібнити блендером. Додаємо до них сіль і перець, а також розм`якшене масло.

02

Виноградні равлики повинні бути вже підготовлені (тобто кожна повинна бути відокремлена від будиночка, а черепашка повинна бути проварена в содовому розчині і просушена).

03

Беремо мушлю і кладемо в неї молюска, потім туди ж відправляємо шматочок масла з травами, цибулею і часником. Потрібно добре натиснути, щоб равлик з маслом «сиділи» глибоко в будиночку.

04

Далі викладаємо равликів або на деко, або на спеціальні ємності з заглибленнями. Присипаємо сухарями і кладемо в піч при t = 200 градусів на 6-8 хвилин. Масло має закипіти в мушлі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Burgundian style snails – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua