
Шматочки язика під соусом
Яловичий язик - продукт делікатесний. З такого продукту можна приготувати масу самих різних страв. Це найрізноманітніші закуски, салати, гаряче. Такий відварний язик можна їсти замість ковбаси з бутербродами. Але сьогодні ми хочемо вам запропонувати не це. Сьогодні ми хочемо порекомендувати вам приготувати чудову страву - це скибочки язика під соусом. Така смачна страва з яловичого язику порадує вас і вашу сім'ю. Смачно приготувати такий яловичий язик зможе навіть початківець кулінар, а ми розповімо про те, як це правильно зробити. До речі, така страва подається гарячою. Її можна подавати як самостійну страву, а можна приготувати грибний гарнір за бажанням.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
1 шт.
Bay Leaf
1 шт.
Spice Black Pepper Peas
5 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Auchan Roasted Filbert 150g
150 г.
7 Flour 1kg
15 г.
Kotanyi Italian Herbs Spices 14g
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Dill 70g
10 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно добре промити м'ясо (язик), опустити його в кастрюлю з водою та варити. Яловичий язик звичайно варять 2,5 години. В процесі варіння кинути цибулину, лавровий лист, перець-горошок, посолити.
02
Коли м'ясо звариться, його потрібно облити холодною водою та почистити від шкірки. Незадовго до готовності м'яса, можна починати робити соус. Для цього дрібно (в борошно) змолоти фундук в блендері. Соус готується доволі швидко. Борошно та горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Щоб вони добре підрум'янилися. Влити вершки, посолити, додати води або бульйону, в якому варилося м'ясо.
03
М'ясо нарізати шматочками, викласти на тарілку та полити соусом. Можна прикрасити гілочкою кропу. Соус та мясо, що залишилися, потрібно зберігати окремо. Та при вживанні просто покласти шматочки мяса на тарілку, зверху ложку соусу та розігріти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores