Салат із морської капусти і яєць - Image

Салат із морської капусти і яєць

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Завжди добре, коли салат - це не просто закуска до столу (причому часто такі закуски аж надто поживні), але і коли така страва несе в собі багато корисностей. Останнім часом все більша кількість людей переходять на здорове і правильне харчування, а значить і рецептів страв з таких продуктів все більше. Скажімо, салат з морської капусти і яєць - це один із таких. Адже ні для кого не секрет, що морська капуста дуже корисна для всіх нас, так як нестача йоду в організмі може привести до різних хвороб, а вона збагачує цим мінералом наш організм. І навіть якщо ви не любите морську капусту в чистому вигляді, то в такому салаті вона вам точно полюбиться.

Ingredients

Сушена морська капуста

200 г.

Цибуля

150 г.

Яйця

2 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Сушену морську капусту ретельно промити в друшляку під струменем води.

02

Залити промиту капусту холодною водою, і залишити набухати 8-10 годин. Після цього злити воду, залити капусту новою водою, поставити на вогонь, варити з моменту закипання 5-10 хвилин.

03

З капусти злити воду, викласти її на дошку і порізати поперек приблизно через кожні 3-5 см.

04

Яйця відварити, цибулю нарізати півкільцями, півкільця - навпіл.

05

Цибулю обсмажити на соняшниковій олії протягом 5-10 хвилин.

06

Додати капусту до цибулі, посолити, поперчити, перемішати, смажити 5 хвилин.

07

Яйця натерти на крупній терці.

08

У салатницю покласти капусту з цибулею і яйця, перемішати.

09

До столу можна подавати салат як холодним, так і гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат із морської капусти і яєць – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua