
Салат із копченою скумбрією
Користь скумбрії - основного інгредієнта даного салату величезна: м'ясо цієї риби могло б підійти в якості основи еліксиру молодості, якби такий існував, адже в ній є майже все необхідне організму людини, щоб в будь-якому віці вести активний спосіб життя. Скумбрія - джерело величезної кількості різних вітамінів, мікро- і макроелементів. У кулінарії смакові та поживні якості скумбрії давно оцінені по достоїнству, адже ця риба гарна в будь-якому вигляді. У тих місцях, де скумбрію виловлюють, з неї вміють готувати величезну кількість страв у поєднанні з самими різними продуктами. У запропонованому салаті копчена скумбрія чудово поєднується з яйцями, яблуками, горошком і зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hot Smoked Mackerel
400 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Veres Green Peas 210g
300 г.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Preparation steps
01
Скумбрію почистити, звільнити від кісток, нарізати невеликими шматочками.
02
Натерти яблука на крупній тертці.
03
Зелень дрібно нарізати.
04
Відварені яйця натерти на середній тертці.
05
Змішати скумбрію, яйця, яблука, горошок (рідину злити), зелень. Добре перемішати. Заправити майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores