
Салат "Лагуна"
Незвичайне поєднання продуктів робить цей салат чарівно смачним. Основний інгредієнт салату – це червона риба, в цьому рецепті - це лосось. Краще всього використовувати для салату солону червону рибу, у зв'язку з тим, що вона вже готова і її не потрібно піддавати термічній обробці. Замість філе лосося в салат можна покласти сьомгу або горбушу, головне, щоб вона була слабосоленої. Салат виглядає дуже привабливо зовні, тому, що готується шарами. Салат «Лагуна» – вишукане блюдо, яке можна сміливо запропонувати для святкового столу, де він послужить не тільки прикрасою, але й дуже смачною і ситною їжею.
Ingredients
Листя салату
70 г.
Філе лосося мариноване
30 г.
Креветки
30 г.
Авокадо
40 г.
Помідори черрі
20 г.
Пармезан
10 г.
Оливкова олія
20 г.
Лимон
50 г.
Базилік
3 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Салат порвати на частини, полити оливковою олією з сіллю.
02
Авокадо нарізати кубиками і викласти на салатне листя.
03
Мариноване філе лосося нарізати тонкими пластинками.
04
Пластинки лосося і відварені креветки викласти на салат. Додати помідори.
05
Салат посипати крупно натертим пармезаном, базиліком і полити соком лимона.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores