
Пряна форель з огірком
Страви з форелі по праву вважаються одними з найпопулярніших. Вони прекрасно доповнюють звичайне повсякденне меню і вдало прикрашають будь-яке святкове. Ніжне і смачне м'ясо форелі давно заслужило популярність у кухнях різних народів світу. Приготувати форель можна найрізноманітнішими способами. Багато господинь віддають перевагу смаженню риби, як запропоновано і в даному рецепті. Спочатку шматочки риби маринують в суміші з йогурту і пряних трав, а потім швидко обсмажують в олії до золотистої скоринки. Подають форель на стіл гарячою з гарніром з огірків.
Ingredients
Філе форелі
800 г.
Йогурт
100 мл.
Часник
2 шт.
Імбир
40 г.
Кумин мелений
1 ч. л.
Олія рослинна
50 мл.
Перець каєнський
0,2 ч. л.
Оцет рисовий
2 ст. л.
Огірки
2 шт.
Олія оливкова
100 мл.
Кінза
0,5 пучка
Preparation steps
01
Кінзу подрібнити, імбир очистити і дрібно нарізати. Половину подрібненого імбиру змішати з кінзою в мисці, додати в миску йогурт, кумин і каєнський перець.
02
Рибу покласти в маринад в мисці. Необхідно маринувати рибу одну ніч.
03
Огірки нарізати соломкою, змішати огірки з імбиром, який залишився, додати в цю суміш оцет і кінзу. Додати перець за смаком.
04
Витягнути рибу з маринаду, розігріти сковороду-гриль, змастити олією, викласти рибу на сковороду, обсмажити з обох сторін протягом 6 хвилин.
05
При подачі викласти рибу з гарніром з огірків.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores