
Картопляний суп-пюре з грибами
Приготуйте картопляний суп-пюре з грибами, і змусьте свою сім'ю або друзів відчути себе справжніми шляхтичами. Адже саме польські панночки дуже любили такі перші страви. Легкий у приготуванні, проте такий смачний і не схожий ні на що інше, суп зарядить вас енергією, подарує сили і просто подарує радість від їжі. Кулінарія - ще те мистецтво, тому не бійтеся показати своїм рідним таланти, які таяться всередині вас. Подавайте цей ароматний суп-пюре на основі вершків з сухариками із житнього хліба, прикрасивши гілочками петрушки. Без сумніву, домочадці будуть просити такий суп ще і ще.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50г
KhMZ Sour Cream 20%
50г
Packed Potatoes
300г
Packed Onion from 3kg
80г
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
250г
Fresh Royal Champignons
200г
Pripravka Dried Parsley Spices 10g
10г
Salt Egypt
5г
Spice Black Pepper Ground
5г
Preparation steps
01
Відварити курячий бульйон. Картоплю промити, нарізати невеликими скибочками.
02
Ріпчасту цибулю і картоплю обсмажити в сотейнику до золотистого кольору цибулі.
03
Залити курячим бульйоном і вершками, тушкувати до готовності картоплі. Додати сіль і перець за смаком. Подрібнити за допомогою блендера.
04
Гриби нарізати квадратиками і обсмажити на вершковому маслі, додавши сіль і перець за смаком. За кілька хвилин до приготування додати 1-2 ст. л. сметани.
05
Суп-пюре розлити по тарілках. Зверху викласти грибочки, шматочок курячої грудки і прикрасити гілочкою петрушки. Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores