
Піцца з темним шоколадом
Хочете здивувати своїх маленьких ласунчиків і побалувати їх чимось смачненьким? Спробуйте приготувати їм незвичайну піцу з темним шоколадом за нашим рецептом. Дуже смачна, з ніжною основою і м'яким прошарком сиру, з яскраво вираженим смаком шоколаду і хрусткими шматочками горіхів - така піца зникає зі столу в одну мить. До того ж вона ще й надзвичайно корисна. Фісташки містять величезну кількість міді, марганцю і фосфору, а також магнію і калію. Багато в ньому вітаміну Е, а вміст вітаміну В6 вище, ніж у яловиійї печінці. Фундук завдяки високому вмісту калію і кальцію благотворно діє на стінки судин і зміцнює мускулатуру серця, корисний при недокрів'ї. Темний шоколад відмінний антидепресант. Піцца ще й надзвичайно гарна і приваблива на вигляд. Так що готуйте нашу піцу з темним шоколадом і даруйте радість своїм дітям !
Ingredients for the recipe
Ingredients
Milk 2.5% 900g
100 г.
Hugva Herbal Olive Oil Shampoo 0.5l
20 мл.
Truskavetska Mineral Natural Still Water 0.5l
100 мл.
7 Flour 1kg
350 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Salt Egypt
3 г.
Yagotynska Mozzarella Cheese 45%
250 г.
Permanent Wellaton Cream Color-Dark Chocolate 4/0
200 г.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
150 г.
Roasted Pistachios
30 г.
Hazelnut
30 г.
Kotanyi Orange Peel 20g
15 г.
Homemade Butter
25 г.
Preparation steps
01
Приготувати тісто. Підігріти молоко в кастрюлі. Зняти з вогню. Всипати розкришені дріжджі. Влити молоко в чашу кухонного комбайну, додати оливкову олію та воду. Увімкнути комбайн на 15 секунд. Просіяти борошно з сіллю, додати його та цукор до чаші комбайну. Перемішувати до тих пір, поки тісто не перестане прилипати до стінок чашки. Зробити з тіста кулю та покласти до миски. Накрити тканиною. Дати тісту піднятися при кімнатній темипературі. Воно повинне збільшитися в об'ємі вдвічі.
02
Розігріти духовку до 240°С. Розкачати тісто на присипаній борошном дошці в коржик діаметром приблизно 40 см. Змастити деко вершковим маслом. Викласти перепічку на деко та рівномірно наколоти виделкою.
03
Приготувати начинку. Для цього нарізати сир Моццарелла великими шматками. Розкласти їх у формі розетки в 2 см. від країв перепічки. Випікати до готовності.
04
Шоколад подрібнити та розтопити в кастрюлі на водяній бані. Зняти з вогню та ввести в шоколад сир Маскарпоне. Збити отриману масу. Витягнути піцу з духовки та нанести шар шоколаду з сиром Маскарпоне, не доходячи 1 см. до країв. Порубати фісташки та фундук. Посипати піцу різаними горіхами та апельсиновою цедрою. Замість однієї великої піци можна зробити кілька маленьких, та прикрасити їх будь-якими горіхами та цукатами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores