Пиріг зі згущеним молоком - Image

Пиріг зі згущеним молоком

Number of servings: 8Cooking time: 2 h 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ніжний, в міру солодкий і приголомшливо смачний пиріг зі згущеним молоком не залишить байдужим жодного любителя солодкого. А ваші маленькі ласуни будуть від нього в захваті. Ідеально підійде наш пиріг і для сімейного чаювання, і з чашкою міцної ароматної кави для подруги, яка несподівано опинилася в вашому районі і заглянула до вас на вогник. Згущене молоко після запікання надає характерний смак іриски, а невелика кількість лимонного соку в поєднанні з ягодами журавлини - ледве вловиму кислинку і ніжний цитрусовий аромат. Вишневе повидло подарує нашому пирогу колоритний незвичайний смак і запах стиглих вишень .

Ingredients for the recipe

Boiled Condensed Milk
203.00

Boiled Condensed Milk

per 1 kg

Ingredients

Boiled Condensed Milk

380 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

7 Flour 1kg

130 г.

Dr.Oetker for baking starch 1000g

30 г.

Baking Soda 500g

2 г.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

3 г.

Aro Apple Cherry Jam 1350g

400 г.

Aro Powdered Sugar 250g

20 г.

Milky Dream Acai Berry and Cranberry Milk Mask 20ml

20 г.

Homemade Butter

20 г.

Preparation steps

01

Приготування тіста зі згущеного молока: розігріти духовку до 180°С. Яйця злегка збити (це не обов'язково - можна одразу з'єднати яйця зі згущеним молоком). Додати згущене молоко та перемішати до однорідності (можна збити міксером, а можна і вручну).

02

Додати просіяне борошно з крохмалем, перемішати. Додати погашену лимонним соком соду. Перемішати тісто та викласти в змащену маслом форму (або на змащений папір для випікання у формі). Випікати пиріг зі згущеним молоком до рум'яності, приблизно 25-35 хвилин (всередині пиріг може бути світлим, а може добре пропектися та стати темніше, але це справа смаку).

03

А стосовно фруктово-ягідної начинки, тут - все за смаком і бажанням. Але головне - начинка повинна бути кисленькою та не занадто рідкою. Розрізати пиріг зі згущеного молока, що охолов, на два коржі. Один корж змастити повидлом, другим коржем накрити та прикрасити так, як захочеться. Найпростіше - посипати цукровою пудрою через ситечко та викласти зверху ягоди (наприклад, журавлину).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min