
Пельмені запечені
Пельмені - затребувана страва в раціоні будь-якої сім'ї. Їх традиційний варіант приготування - просто відварити в підсоленій воді. Але крім цього звичного способу приготування пельменів існують і інші. Пельмені можна смажити, варити на пару, тушкувати в горщиках і запікати. У цьому рецепті пропонується запекти пельмені в духовці. Пельмені за цим рецептом попередньо не відварюються, тому сметанний соус, в якому Ви будете їх запікати, повинен покривати пельмені повністю. Посипаний зверху тертий сир забезпечить наявність апетитної скоринки. Запіканка з пельменями виходить дуже смачною і ситною і можливо стане Вашим улюбленим способом приготування пельменів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Herkules Domashni Dumplings Frozen 800g
500 г.
KhMZ Sour Cream 20%
100 мл.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 мл.
Bay Leaf
5 шт.
Homemade Butter
2 ч. л.
Dill 70g
1 пучок
Saint Andre Creme Cheese 200g
100 г.
Spices Black Salt
за смаком
Preparation steps
01
Очистити цибулю, нарізати тонкими півкільцями. Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, розтопити, викласти цибулю, обсмажити на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин.
02
У мисці змішати майонез, сметану і спеції за смаком і бажанням, додати в миску обсмажену цибулю. Перемішати.
03
Подрібнити кріп, додати в сметанний соус. Суміш повинна бути не надто густою, при необхідності додати трохи води.
04
У форму для запікання викласти лаврові листи, викласти зверху в один шар пельмені, залити соусом. Пельмені повинні бути покриті повністю соусом, посипати зверху тертим сиром.
05
Поставити форму в попередньо розігріту до температури 200-220ºС духовку на 25-30 хвилин до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores