Овочевий суп по-прованськи - Image

Овочевий суп по-прованськи

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ingredients for the recipe

Food Studio Chicken Broth 500ml
159.00

Food Studio Chicken Broth 500ml

500 ml

Ingredients

Food Studio Chicken Broth 500ml

1 л.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Kappa Sweet Pepper

1 шт.

Zucchini

2 шт.

Packed Potatoes

1 шт.

Onion

1 шт.

Garlic

3 зуб.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Rosemary

1/4 ч. л.

Metro Chef Cutted Thyme 60g

1/4 ч. л.

Eco Marjoram

1/4 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Wheat croutons 200g

30 шт.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Особливість цього супу в тому, що спочатку всі інгредієнти (крім бульйону) потрібно спекти, а потім варити.

02

Цукіні, цибулю і картоплю нарізати кубиками, помідори – скибочкам, перець - соломкою.

03

Овочі викласти на деко, додати 3 цілих зубчики часнику, посипати травами і побризкати оливковою олією.

04

Деко з овочами поставити в духовку, розігріту до 200°С і запікати 25 хвилин.

05

Далі потрібно приступити до бульйону. Курячий бульйон потрібно довести до кипіння і перекласти в нього готові овочі.

06

Суп потрібно варити 10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.

07

Грінки можна додати перед подачею на стіл.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min