Маринад для м'яса - Image

Маринад для м'яса

Number of servings: 1Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Не задавалися питанням - навіщо м'ясу потрібен маринад? Правильно для того, щоб м'ясо розм'якшити, якщо воно дуже жорстке або взагалі заморожене і щоб воно просочилося прянощами і спеціями. Раніше головною складовою завжди був оцет. Сьогодні кислоту оцту можна замінити більш приємними інгредієнтами. Лимонний сік або томати - це прекрасна альтернатива. Тому сьогодні ми будемо готувати маринад на основі лимону і томату-пюре. Маринад на їх основі стає не таким агресивним і, звичайно ж, більш смачним. А ще стаючи м'якшим, м'ясо і готується швидше. Тому пропонуємо приготувати цей прекрасний маринад для м'яса.

Ingredients

Олiя

3-4 ст. л.

Гiрчиця

1 ч. л.

Лимон

0, 5 шт.

Часник

2 зуб.

Духмяний перець

2-3 гор.

Чорний перець

2-3 гор.

Сiль

0,5 ч. л.

Томат-пюре

1-2 ч. л.

Preparation steps

01

Часник розтерти з сіллю і попередньо меленим чорним і духмяним перцем.

02

Додати лимонний сік, гірчицю, томат-пюре, олiю і ретельно перемішати.

03

Додати маринад в м'ясо. Маринувати 1 годину.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Маринад для м'яса – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua