
Маринад для м'яса
Не задавалися питанням - навіщо м'ясу потрібен маринад? Правильно для того, щоб м'ясо розм'якшити, якщо воно дуже жорстке або взагалі заморожене і щоб воно просочилося прянощами і спеціями. Раніше головною складовою завжди був оцет. Сьогодні кислоту оцту можна замінити більш приємними інгредієнтами. Лимонний сік або томати - це прекрасна альтернатива. Тому сьогодні ми будемо готувати маринад на основі лимону і томату-пюре. Маринад на їх основі стає не таким агресивним і, звичайно ж, більш смачним. А ще стаючи м'якшим, м'ясо і готується швидше. Тому пропонуємо приготувати цей прекрасний маринад для м'яса.
Ingredients
Олiя
3-4 ст. л.
Гiрчиця
1 ч. л.
Лимон
0, 5 шт.
Часник
2 зуб.
Духмяний перець
2-3 гор.
Чорний перець
2-3 гор.
Сiль
0,5 ч. л.
Томат-пюре
1-2 ч. л.
Preparation steps
01
Часник розтерти з сіллю і попередньо меленим чорним і духмяним перцем.
02
Додати лимонний сік, гірчицю, томат-пюре, олiю і ретельно перемішати.
03
Додати маринад в м'ясо. Маринувати 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores