Манна каша а-ля панна-котта - Image

Манна каша а-ля панна-котта

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дане блюдо - це оригінальний варіант приготування манної каші. Вона подається у вигляді панна-коти. Панна-котта - так називається дуже смачний ніжний італійський десерт, по суті - вершкове желе або кремовий пудинг із ягідним або іншим соусом. Звична для всіх манна каша в такому виконанні заграє новим кольором і ароматом фруктів. Від такої смачної манної каші не відмовиться навіть самий примхливий малюк. Вона не тільки дуже ніжна на смак, але і виглядає естетичніше, ніж звичайна манна каша з грудочками. Готується вона дуже просто. Її можна подавати на сніданок або на десерт.

Ingredients

Манна крупа

2 ст. л.

Молоко

200 мл.

Цукор ванільний

1 ст. л.

Цукор

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Варення

за смаком

Preparation steps

01

Відварити манну кашу на молоці, додати обидва види цукру і сіль.

02

Вилити кашу в формочку, остудити, після чого накрити кришкою/харчовою плівкою, поставити в холодильник на ніч.

03

При подачі обережно витягнути кашу з форми, перекласти на тарілку, подавати з варенням.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Манна каша а-ля панна-котта – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua