Маленькі листкові пиріжки з шинкою - Image

Маленькі листкові пиріжки з шинкою

Number of servings: 3Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пиріжок - це маленький пиріг, що випікається з дріжджового або листкового тіста. Начинка в пиріжка може бути, як солодкою, так і солоною. Пиріжки бувають самої різної форми, вони смачні і в гарячому, і в теплому вигляді, їх подають до бульйону, кави або чаю, вони підходять в якості закуски або в проміжках між стравами. Їх зручно брати з собою в дорогу, на роботу або на пікнік. Сучасні господині все частіше готують пиріжки з покупного листкового тіста, але особливо смачні і повітряні вони виходять з листкового тіста, приготованого в домашніх умовах за запропонованим тут рецептом. В якості начинки замість шинки за бажанням можна використовувати відварене м'ясо або варену ковбасу, а також додавати скибочки сиру.

Ingredients for the recipe

Argal York Sandwich Ham
399.00 - 569.00

Argal York Sandwich Ham

per 1 kg

Ingredients

Argal York Sandwich Ham

50 г.

Globino Zhar&Co Summer Grill Chilled Pork Shashlyk

за смаком

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

1,5 ст. л.

Homemade Butter

за смаком

Top Grade Wheat Flour

4 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

5 ст. л.

Preparation steps

01

Вино вилити в каструлю, додати масло, 120 мл. води і жир. Поставити на вогонь, повільно нагрівати, поки жир не розтопиться.

02

Не доводячи суміш до кипіння прибрати з вогню, додати в каструлю просіяне борошно і дрібку солі, перемішати.

03

Отримане тісто викласти на присипаний борошном стіл, замісити тісто до м'якості й еластичності. Скачати тісто в кулю, накрити зверху рушником, залишити на 2 години.

04

Після, викласти на стіл тісто, розкачати до товщини 3 мм. Вирізати кружечки. Шинку дрібно нарізати. На одну половину кожного кружечка покласти шинку, накрити зверху другою половинкою кружечка, защипнути краї і надати форму півмісяця.

05

Розігріти олію в сковороді до температури 180-190°C, викласти порціями пиріжки в киплячу олію, смажити протягом 6-8 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Перекласти готові пиріжки на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир, після, перекласти на тарілку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min