
Макарони по-флотськи
Здавалося б, звичайна страва, приготуванням якої можна зайнятися в будь-яку хвилину. Невибагливі компоненти, які сміливо можна споживати, як на обід, так і на ранню вечерю. Звичайно ж, головний секрет страви – це хороший фарш, крім того, що він повинен бути смачним, він ще й має бути свіжим. Ви тільки уявіть це дивовижне поєднання макаронних виробів та м'яса, приправлених різноманітними спеціями у вигляді духмяного перчику та колоритної цибулі - ви не зможете встояти від такої смакоти. Крім того, страва є достатньо ситною і ви запросто можете втамувати голод та отримати максимальну насолоду від її споживання.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pantanella Filini Pasta 500g
200 г.
Minced Pork
400 г.
Onion
2 шт.
Salt Egypt
щіпка
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Макарони відварити в киплячій підсоленій воді до готовності і відкинути на друшляк.
02
М'ясо промолоти на м'ясорубці, посолити, поперчити і обсмажити, помішуючи до готовності.
03
Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю.
04
М'ясо змішати з цибулею і ще раз пропустити через м'ясорубку.
05
Фарш змішати з макаронами і ще раз добре розігріти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores