Лимонно-кокосові квадратики з рікотою - Image

Лимонно-кокосові квадратики з рікотою

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Цей італійський, неймовірно смачний і ароматний десерт - просто знахідка для тих, хто любить дарувати своїм близьким тепло і затишок сімейного вогнища, не втомлюється радувати їх і балувати чимось незвичайним і смачненьким. Лимонно-кокосові квадратики з рікоттою - ніжні, кисло-солодкі, з шовковистим лимонним кремом, приготовані тільки з натуральних інгредієнтів пироги. Цей десерт ідеально підходить як для сімейного чаювання, так і для пригощання при екстреному засіданні у вузькому колі ваших подружок. Недарма італійська кухня так відома, а кухарі з цієї красивої країни неодмінно знаходять своїх шанувальників в будь-якому куточку світу. Порадуйте себе і своїх близьких такою смакотою - і ви зрозумієте, що життя прекрасне.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
4.80 - 4.95

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

220 г.

Lemon

1 шт.

Homemade Butter

350 г.

7 Flour 1kg

260 г.

Coconut Flakes

100 г.

Dobryk Baking Powder

0,5 ч. л.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Sterilgarda Ricotta Cheese 250g

250 г.

Preparation steps

01

Лимонний крем для квадратиків необхідно приготувати днем ​​раніше. Лимон помити, зняти цедру, вичавити сік. Перетерти руками лимонну цедру з цукром. У невеликій каструлі змішати лимонний сік, цукор з цедрою і 2 яйця. Поставити каструлю на водяну баню. Збивати вінчиком до появи густої пари, не доводити до кипіння. Остудити суміш до 60°C, вилити в блендер, додати 180 г. порізаного вершкового масла кімнатної температури, збивати 10 хвилин. Вилити крем в ємність, поставити на ніч у холодильник.

02

Борошно з розпушувачем просіяти, змішати з кокосовою стружкою, 100 г. цукру, сіллю. Додати сюди ж 170 г. розтопленого вершкового масла з 1 злегка збитим яйцем. Ретельно все перемішати.

03

Змішати рікоту із заздалегідь приготовленим лимонним кремом.

04

Змастити форму шматочком вершкового масла, на дно викласти тісто, розрівняти по поверхні і трохи притиснути. На тісто викласти суміш лимонного крему з рікотою, після присипати кокосовою стружкою.

05

Випікати 20-25 хвилин у заздалегідь розігрітій духовці до температури 180°С. Дати охолонути, тільки потім розрізати на квадратики. Зберігати в герметичній ємності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min