Куряче чилі з квасолею - Image

Куряче чилі з квасолею

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Чудове блюдо мексиканської кухні. Цей суп відрізняється гостротою, густотою і зовнішнім виглядом, який приваблює і відразу ж підвищує апетит. Наявність квасолі в супі надає йому додаткову ситність, дозволяє збагатити організм необхідними амінокислотами, вітамінами і мінералами. Квасолю можна використовувати як сиру, так і консервовану, в ній зберігається до 70% вітамінів і до 80% вихідних мінеральних речовин. Якщо не любите сильно гостре, не кладіть багато пекучого перцю. Для любителів гострих, незвичайних і неймовірно ситних страв, куряче чилі з квасолею припаде до душі.

Ingredients for the recipe

Chilled Bacon
224.89 - 299.00

Chilled Bacon

per 1 kg

Ingredients

Chilled Bacon

4 скибочки

Onion

1 шт.

Garlic

3 зубчики

Sliced Red Paprika

1 ч. л.

Eco Roman Cumin 15g

1 ч. л.

Aro Canned Beans in Brine 400g

400 г.

Сhili Pepper

1/2 ч. л.

Grana Padano 32% cheese

150 г.

Food Studio Chicken Broth 500ml

800 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Eco Ground Coriander

за смаком

Parsley 70g

за смаком

Preparation steps

01

Бекон нарізати і обсмажити. Додати до бекону дрібно порізану цибулю і обсмажити на середньому вогні.

02

Додати до обсмаженої цибулі спеції і курку, розібрану на волокна.

03

Додати порізані кубиками помідори, квасолю, чилі і курячий бульйон. Добре перемішати суп і довести до кипіння.

04

Після закипання зменшити вогонь і тушкувати 20 хвилин.

05

При подачі посипати тертим сиром, петрушкою та коріандром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min