
Кукурудзяні оладки
Любите оладки? Скориставшись запропонованим рецептом, Ви внесете різноманітність у свій раціон і порадуєте близьких кукурудзяними оладками. Тісто готується на основі кефіру. Використовуються звичні для традиційних оладок інгредієнти: пшеничне борошно, яйце, розпушувач. Особливість даного рецепту в тому, що в співвідношенні 1:1 із пшеничним борошном використовується кукурудзяна мука. Також у тісто додаються солодка консервована кукурудза і натертий на тертку пармезан. Свої смакові нотки додадуть мелений чилі і петрушка. Просто, незвично і смачно!
Ingredients
Борошно
200 г.
Розпушувач
1 ч. л.
Кукурудзяна крупа
200 г.
Мелений чилі
0,5 ч. л.
Пармезан
50 г.
Петрушка
0,5 пучка
Кефір
300 мл.
Яйця
1 шт.
Консервована кукурудза
400 г.
Майонез
50 г.
Лайм
1 шт.
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Пармезан натерти на тертці. З кукурудзи злити рідину. З лайма вичавити сік, зняти цедру, петрушку дрібно нарізати.
02
Змішати просіяне борошно, розпушувач, кукурудзяну крупу, чилі, пармезан і петрушку в мисці. Зробити заглиблення в центрі суміші і влити кефір і яйце. Перемішати до отримання однорідного тіста. Додати кукурудзу.
03
Розігріти сковороду з маслом. Виливати тісто порційно і смажити на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку.
04
Для соусу додати в майонез цедру і сік лайма.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores