
Кокосово-мигдальні цукерки в шоколаді
Перші цукерки почали робити близько трьох тисяч років тому на Близькому Сході. Люди тоді не знали ні шоколаду, ні цукру, і використовували фініки і мед або мед, горіхи та інжир. Після того, як в Центральну і Південну Америку прийшли конкістадори, європейці теж дізналися, що таке шоколад. Тільки шалено багаті люди могли собі його дозволити, адже пити шоколад прирівнювалося до того ж, що пити гроші. Багато хто дозволяв собі випити шоколад тільки в присутності тих людей, яких потрібно було переконати в тому, що ти фінансово заможна людина. За 100 насінин какао могли продати найдорожчого раба, а за кілька жмень какао бобів можна було купити хороший будинок. Тепер шоколад став звичним для нас і ми можемо використовувати його для приготування абсолютно різних страв, але в першу чергу - десертів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Condensed Milk
200 мл.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
1 ч. л.
Salt Egypt
3 г.
Aro Powdered Sugar 250g
450 г.
Coconut Flakes
400 г.
Roasted Almonds
100 г.
Milka Milk Chicolate 90g
450 г.
Preparation steps
01
Форму для випікання застелити фольгою, яку змастити маслом. У мисці змішати згущене молоко, сіль і ваніль. Перемішати.
02
Обережно вмішати цукрову пудру в суміш, постійно помішуючи. Додати кокосову стружку, також весь час змішувати суміш. Перекласти масу у форму, розрівняти. Викласти зверху горіхи, рівномірно їх розподіливши по всій поверхні, поставити в холодильник на 1 годину.
03
Дістати форму з холодильника, розрізати на маленькі шматочки, прямокутної форми. Деко застелити харчовим папером, шоколад розтопити на водяній бані.
04
Занурити цукерки в шоколаді, після чого перекласти на деко. Охолодити протягом 30 хвилин, поки шоколад не застигне.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores