Кокосові макаруни - Image

Кокосові макаруни

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Треба відзначити, що макарун - загальна назва різних видів так званого "легкого" печива. Особливість "легкого" печива в тому, що його готують без додавання борошна і жирів. Кокосові макаруни - традиційний десерт американської кухні, який являє собою смачне і повітряне кокосове печиво. Цей десерт простий у приготуванні. Основні інгредієнти - яєчний білок, цукор і кокосова стружка. За бажанням можна глазурувати приготовані макаруни розплавленим шоколадом наполовину або цілком, але і без шоколаду кокосові макаруни сподобаються всім, хто їх спробує.

Ingredients

Масло вершкове

30 г.

Борошно пшеничне

1 ст. л.

Яйце куряче

1 шт.

Цукор

1 ст. л.

Ваніль

0,25 ч. л.

Кокосова стружка

150 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 150°C. Деко змастити вершковим маслом, застелити зверху фольгу, її також змастити маслом. Присипати борошном фольгу.

02

Яєчний білок збити з цукром, ваніллю, додати дрібку солі. Після, додати кокосову стружку. Ретельно перемішати суміш.

03

З приготованого тіста сформувати кульки, викласти їх на деко, поставити на 15-20 хвилин у духовку. Після, остудити перед подачею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кокосові макаруни – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua