Короп у пиві - Image

Короп у пиві

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Короп - доступний продукт: купити його дуже легко і коштує він порівняно недорого. Ця риба дуже широко використовується в кулінарії. У неї смачне, соковите, злегка жирнувате м'ясо, але невеликий кулінарний недолік коропа - наявність дрібних кісток. Якщо зробити часті поперечні розрізи уздовж всієї риби: від голови до хвоста, можна частково подрібнити дрібні кістки коропа. Страви із коропа в кожній країні готують у відповідності зі своїми кулінарними традиціями. Короп у пиві - один із варіантів приготування цієї риби. Краще використовувати світле пиво, яке додасть страві незвичайний смак. У темного пива більш насичений смак, який здатний заглушити смакові нотки інших інгредієнтів.

Ingredients

Короп

1 кг.

Олія рослинна

40 мл.

Борошно пшеничне

20 г.

Цибуля ріпчаста

20 г.

Пряники

40 г.

Пиво

80 мл.

Сіль

за смаком

Гвоздика

5 г.

Preparation steps

01

Рибу нарізати порційними шматочками. Відварити у воді до готовності. Перекласти рибу в миску. Бульйон залишити в каструлі.

02

Розігріти сковороду з олією, висипати подрібнену цибулю, обсмажити, всипати борошно, обсмажити до золотистого кольору.

03

Пряники залити пивом, через кілька хвилин, виделкою розчавити їх в кашку.

04

Додати в сковороду до цибулі і борошна пряники, влити рибний бульйон, додати за смаком спеції. Викласти на сковороду рибу, обсмажити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Короп у пиві – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua