Густий цибулевий суп із сирними булочками - Image

Густий цибулевий суп із сирними булочками

Number of servings: 3Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Цибулевий суп відомий ще з часів стародавнього Риму, а сучасні його рецепти запозичені з французької кухні. Цибуля - чудовий овоч, джерело вітамінів і антиоксидантів, тому суп з неї дуже потрібен у раціоні кожної людини. Цибулеві супи сприяють схудненню, допомагають в боротьбі з остеопорозом, а також є думка про їх профілактичні властивості в онкології. Густий цибулевий суп із сирними булочками - дуже смачний і ніжний суп для ситного обіду.

Ingredients for the recipe

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
1866.90

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

per 1 kg

Ingredients

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

4 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Homemade Butter

140 г.

Top Grade Wheat Flour

270 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

6 ст. л.

Bay Leaf

1 шт.

Carrots

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Pripravka ground red pepper 20g

за смаком

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

3 ч. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

675 мл.

Vitana Vegetable Broth 1.1kg

600 мл.

Garlic

1 шт.

Packed Onion from 3kg

500 г.

Preparation steps

01

У каструлі розтопити 75 г. вершкового масла, дрібно нарізати цибулю з часником, висипати їх у каструлю з маслом, обсмажити на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин до м'якості. Всипати 40 г. борошна, тушкувати 1 хвилину, поступово влити бульйон постійно помішуючи, довести до кипіння. Влити 600 мл. молока, повторно довести до кипіння.

02

Посолити і поперчити за смаком суміш в каструлі, влити лимонний сік, додати лавровий лист. Накрити кришкою каструлю, тушкувати протягом 25 хвилин. Після чого видалити лавровий лист з каструлі.

03

Додати попередньо натерту моркву, варити 2-3 хвилини. Влити вершки, довести до кипіння. Зняти з вогню каструлю.

04

У мисці змішати пекарський порошок, борошно, дрібку солі, перемішати, втерти масло, маса повинна бути крихтою. Додати яйце, сир, влити молоко, замісити тісто.

05

Сформувати з тіста кульки, випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 220°C, випікати поки не піднімуться.

06

При подачі розлити суп в тарілки, в кожну покласти по булочці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min