Смажений палтус - Image

Смажений палтус

Number of servings: 6Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Як часто кажуть, чим простіший рецепт страви, тим у підсумку смачнішою виходить ця страва. Якщо судити за рецептом смаженого палтуса, то це насправді так. Те, що приготувати таку закуску до будь-якого гарніру так просто, це вже зрозуміло. Але не забуваємо і про те, що такого корисного в цій рибі. Це морська риба, а значить в ній менше кісточок, ніж у річковій. У ній містяться вітаміни всіх груп від А до D, багато мікроелементів і амінокислот. Так що навіть один шматочок палтуса - це вже збагачення організму практично всіма потрібними компонентами. Не кажучи вже про його смакові якості, що не теж не поступаються. Ви можете подавати рибу, прикрасивши зеленню.

Ingredients for the recipe

Cold-smoked Back Halibut
1349.00 - 1790.00

Cold-smoked Back Halibut

per 1 kg

Ingredients

Cold-smoked Back Halibut

1,5 кг.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

50 мл.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

50 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Розрізати філе на порційні шматки, посолити з обох сторін.

02

Поставити сковороду на вогонь, вилити рослинну олію, обсмажити рибу протягом 4 хвилин з одного боку, і 2 хвилини з іншого боку.

03

Розігріти духовку до 200°С, поставити сковороду з рибою на 2-3 хвилини. Готову рибу дістати з духовки, викласти на тарілку, скропити оливковою олією.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min