
Пісочне печиво з полуничним конфітюром
Пропонуємо вам ще одну прекрасну ідею як урізноманітнити свій стіл, використовуючи мінімум інгредієнтів і мінімум зусиль, отримуючи в результаті максимум задоволення. Пісочне печиво з полуничним конфітюром - просто і в той же час зі смаком. Все що нам знадобиться для приготування цього печива - це позитивний настрій, хороша компанія і невичерпне натхнення. Ваша сім'я з радістю буде ласувати пісочним печивом з полуничним конфітюром з чашкою гарячого чаю або кави. Таке печиво відмінно підійде для бадьорого і веселого початку дня. Тому не втрачайте ані хвилини часу, а мерщій біжіть на кухню і приготуйте таке печиво.
Ingredients
Борошно
250 г.
Масло вершкове
125 г.
Цукор
75 г.
Яйце
2 шт.
Сіль
3 г.
Цукор коричневий
75 г.
Конфітюр полуничний
150 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно замісити тісто. Для цього з борошна, масла, цукру, яєць та дрібки солі замісити тісто. Борошно просіяти гіркою на робочу поверхню. В заглиблення покласти цукор та яйце, навколо - нарізане кубиками холодне вершкове масло.
02
Посікти все ножем до отримання крихти. Руками швидко замісити тісто. Загорнути в харчову плівку та поставити в холодильник на 1 годину.
03
Тісто тонко розкачати, формочкою у вигляді великого серця вирізати фігурки, в половині фігурок вирізати середину іншою маленькою формочкою-сердечком, потім змастити печиво яєчним жовтком та посипати крупномеленим цукром. Випікати в духовці при 200°С 10 хвилин. Ціле печиво намастити конфітюром та накрити фігуркою з вирізаною серединою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores