Брускета з солодким перцем
"Ну скільки можна харчуватися самими канапками!" - сварите ви себе, в черговий раз пристроюючи на хліб апетитний шматочок ковбаски - але потай погоджуєтеся з тим, що бутерброд це швидко, смачно і зручно. Перекусив трохи - і ось вже ситий, і не потрібно возитися з купою інгредієнтів і подовгу пропадати на кухні. Що ж, аргументи цілком резонні. Ось тільки світ бутербродів куди різноманітніше, ніж вам може здаватися. А деякі екземпляри не тільки готуються швидко - їх можна спокійно віднести до здорової їжі, і шкоди від такого перекусу точно не буде. Навпаки, суцільна користь. Просимо любити і шанувати традиційний середземноморський "бутерброд" - чудову брускетту.
Ingredients
Білий хліб
8 шматочків
Часник
2 зубчики
Сир рікота
150 г
Солодкий перець (крупний)
2 шт.
Оливкова олія
за смаком
Сіль
за смаком
Сухий орегано
за смаком
Свіжий розмарин для оздоблення
2 гілочки
Мелений чорний перець
за смаком
Preparation steps
01
Хліб наріжте скибочками і запечіть в духовці до золотистої скоринки.
02
Після цього натріть хліб зубчиком часнику і збризніть оливковою олією.
03
Перець очистіть від насіння, наріжте широкої соломкою.
04
Зубчик часнику, що залишився, подрібніть.
05
У сковороді розігрійте оливкову олію, додайте часник і злегка підсмажте його.
06
Викладіть перець, посипте його орегано за смаком, посоліть і обсмажте до м'якості.
07
Рікотту посоліть і поперчіть за смаком, розімніть вилкою.
08
Намастіть рікотту на шматочки хліба, зверху викладіть підсмажений перець. Можна прикрасити рікотту гілочками розмарину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores