
Салат з броколі і болгарського перцю
Це один із салатів, які містять в собі лише корисні компоненти. У ньому немає ні майонезу, ні калорійних продуктів, які так шкідливі для організму. Навпаки, з'ївши такий салатик, ви отримаєте масу задоволення і корисних вітамінів. Адже чого вартий такий овоч як броколі! Це ж не просто овоч, це вже цілий вітамінний заряд для організму! Не варто розповідати про користь кольорової капусти - ви знаєте це і так. Нагадаємо тільки, що вона дієтична і в той же час дуже смачна. А разом з перцем і мигдалем виходить чудовий незвичайний смак, який сподобається всім вашим гостям. Таким салатом ви точно зможете їх здивувати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Broccoli Cabbage
1шт
Green Pepper
1шт
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л
Roasted Almonds
2 ст. л
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Перець нарізати смужками. Злегка обсмажити його на сковорідці (до м'якості) і викласти в тарілку.
02
Мигдаль дрібно посікти. Нарізати броколі, капусту свіжу краще попередньо потушити на невеликому вогні хвилини 2-3, а вже після цього обсмажити до м'якості.
03
Салат з броколі найкраще робити взагалі без рослинного масла, але якщо ви на ньому підсмажували, то потрібно дати маслу стекти в окрему тарілку.
04
Ще теплу капусту і перець змішати, полити лимонним соком і посипати тертим мигдалем. Відразу ж подавати на стіл (поки овочі не охололи).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores