
Яловичина з курагою
Ще один варіант приготування яловичини, причому варіант дуже цікавий. Простий рецепт, а в результаті - смачне, ніжне, ароматне м'ясо. Особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість кураги можна використовувати родзинки. Цю страву після того, як у неї додані всі інгредієнти, можна "доготувати" в порційних горщиках у духовці. У будь-якому випадку яловичина з курагою вийде смачною і ситною. Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Beef Tenderloin
1 кг.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Uzbek Dried Apricots
250 г.
KhMZ Sour Cream 20%
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Яловичину порізати невеликими шматочками й обсмажити до напівготовності в добре розігрітій оливковій олії.
02
Додати гарячу воду, сіль, перець, цукор і тушкувати 10-15 хвилин на середньому вогні.
03
Нарізати півкільцями цибулю і обсмажити разом з борошном.
04
З'єднати з м'ясом смажену цибулю, курагу і сметану, продовжувати тушкувати на слабкому вогні ще 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores