Яловичина з курагою - Image

Яловичина з курагою

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ще один варіант приготування яловичини, причому варіант дуже цікавий. Простий рецепт, а в результаті - смачне, ніжне, ароматне м'ясо. Особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість кураги можна використовувати родзинки. Цю страву після того, як у неї додані всі інгредієнти, можна "доготувати" в порційних горщиках у духовці. У будь-якому випадку яловичина з курагою вийде смачною і ситною. Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом!

Ingredients for the recipe

Chilled Beef Tenderloin
1133.88 - 1349.00

Chilled Beef Tenderloin

per 1 kg

Ingredients

Chilled Beef Tenderloin

1 кг.

Packed Onion from 3kg

2 шт.

Uzbek Dried Apricots

250 г.

KhMZ Sour Cream 20%

250 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

Akvulya Still Water 2l

200 мл.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

4 ст. л.

7 Flour 1kg

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Яловичину порізати невеликими шматочками й обсмажити до напівготовності в добре розігрітій оливковій олії.

02

Додати гарячу воду, сіль, перець, цукор і тушкувати 10-15 хвилин на середньому вогні.

03

Нарізати півкільцями цибулю і обсмажити разом з борошном.

04

З'єднати з м'ясом смажену цибулю, курагу і сметану, продовжувати тушкувати на слабкому вогні ще 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min