Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг - Image

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 5 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Немає нічого більш приємного для господині, ніж вдячність і захват рідних, дітей та близьких. Багатьом із любителів побалувати себе і оточуючих смачною випічкою не завжди це вдається із багатьох причин - то часу немає, то інгридієнтів, а то й зовсім приводу не можна придумати. Для приготування апельсиново-кокосового пирога є відмінний привід - світле свято Великдень! Звичні інгридієнти найдуться в будь-якому будинку, ну а годину вже доведеться знайти для такого то свята! Важливо, що пиріг швидкий у приготуванні і зовсім не потребує великих зусиль, а результат дозволить урізноманітнити звичайний пасхальний стіл новеньким пирогом, який з легкістю замінить паску.

Ingredients for the recipe

Verival Unrefined Cane Sugar 500g
202.60 - 241.00

Verival Unrefined Cane Sugar 500g

500 g

Ingredients

Verival Unrefined Cane Sugar 500g

200 г.

Homemade Butter

125 г.

Oranges 1kg

1 шт.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Top Grade Wheat Flour

160 г.

Coconut Flakes

150 г.

Auchan Powdered Sugar 200g

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 160°C.

02

Змішати в мисці вершкове масло кімнатної температури, цукор і 3 ч. л. натертої апельсинової цедри. Збивати міксером протягом 4 хвилин до крему. По одному додавати яйця, при цьому постійно збивати суміш.

03

Всипати борошно в суміш, потім додати 2 ст. л. вичавленого апельсинового соку, ретельно перемішати.

04

Форму застелити харчовим папером, який змастити маслом. Викласти тісто у форму, поставити в духовку на 50 хвилин, до готовності.

05

Після, остудити пиріг, присипати цукровою пудрою зверху.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min