
Літній рататуй з апельсиновим соусом
Овочева легка і літня страва, яка ідеально підійде для вечері. Тут зібралося безліч вітамінів і мікроелементів, якими слід запасати організм. Кожен овоч містить в собі не тільки смаковий букет, а й нескінченну кількість корисних речовин. Наприклад, баклажан радує нас тим, що завдяки йому знижується холестерин в організмі. Перець перевершує лимон за вмістом вітаміну С. Базилік, крім запашного запаху, є хорошою лікарською рослиною. Простіше кажучи, ця проста страва вся просякнута вітамінами і корисними елементами. І хто сказав, що літо буває тільки три місяці на рік? Ви можете повертатися туди щовечора разом з цією легкою стравою.
Ingredients
Помідори чері
10 шт.
Баклажан
1 шт.
Сік апельсиновий
100 мл
Кабачок
1 шт.
Солодкий перець
1/2 шт.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Овочі промити, баклажан, кабачок і перець нарізати кубиками розміром приблизно 1х1 см. Помідори розрізати навпіл, базилік дрібно нарізати.
02
У сотейник налити апельсиновий сік і поставити на вогонь. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь, додати помідори і базилік і уварити в 2 рази. На сковороді обсмажити окремо овочі, посолити і поперчити за смаком.
03
Викласти шарами баклажан, солодкий перець, кабачок, потім помідори. Полити апельсиновим соусом, прикрасити гілочкою базиліка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores