Торт з вишнею та кремом із сиру маскарпоне - Image

Торт з вишнею та кремом із сиру маскарпоне

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Прекрасний і досить швидкий у приготуванні торт (єдине, доведеться трохи почекати, поки він просочиться, але якщо його зробити ввечері, то ночі буде цілком достатньо). Корж виходить зовсім сухим (досить вологим) на смак і з насиченим ароматом вишні. Якщо ж торт їстимуть тільки дорослі, то, радимо замочити на деякий час вишню в коньяку, бренді, віскі або лікері (вишневому, кокосовому, шоколадному, амаретто або будь-яким іншим за смаком). Можна замінити цей крок додавши алкоголь в сироп, яким будете просочувати корж (тут головне не переборщити). Тоді торт отримає пікантний смак і злегка п'янкий аромат.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
4.80 - 5.00

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Top Grade Wheat Flour

150 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

300 г.

Galichina Cream 33% 950g

250 мл.

Mlekoma Mascarpone Cheese 250g

250 г.

Cherry Twig canned without ankles red cherry 1190g

300 г.

Milka Milk Chicolate 90g

100 г.

Preparation steps

01

Яйця збити з половиною цукру. Просіяти в яєчну масу борошно і замісити не надто густе тісто. Духовку розігріти до 180°C. Форму змастити вершковим маслом і вилити туди тісто. Поставити форму в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.

02

З вишні злити компот і просочити ним корж. З вишні видалити кісточки. Вершки збити з другою половиною цукру в пишний крем. Додати маскарпоне і перемішати.

03

Дуже охолоджений (або заморожений) шоколад натерти на дрібній тертці. На корж викласти вишню, зверху рівномірно розподілити крем. Посипати все тертим шоколадом і поставити в холодильник на 6-8 годин. Потім можна подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min