Вірменський салат з червоної квасолі - Image

Вірменський салат з червоної квасолі

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Квасоля відома більшості людей як корисний продукт, а для вегетаріанців вона стала одним із способів заміни м'яса. Мається на увазі за кількістю білків, які квасоля містить у своєму складі. Але люблять її, на жаль, мало хто. Або скоріше просто не вміють готувати? Способів приготування і варіантів вживання квасолі безліч. Одним з найпопулярніших способів - в салатах. Приклад такого салату - Вірменський салат. У його склад входить крім квасолі також часник і велика кількість зелені, тому за смаком він виходить досить пікантним. А заправлено це все найкориснішою заправкою - оливковою олією.

Ingredients

Часник

20 г.

Петрушка

30 г.

Олія оливкова

20 мл.

Лимон

20 г.

Квасоля червона

200 г.

Кінза

30 г.

Базилік

20 г.

Preparation steps

01

Квасолю відварити до готовності в підсоленій воді. Кінзу і петрушку помити, просушити і подрібнити.

02

З лимона вичавити сік. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Базилік помити, просушити, нарвати руками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Green beans casserole

Green beans casserole

2

30 min

Вірменський салат з червоної квасолі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua