
Картопляні зрази з куркою
Картопля - продукт багатогранний, її можна використовувати в багатьох стравах, як один з інгредієнтів. Її легко і швидко приготувати як гарнір до звичайної вечері. Її легко знайти на полицях магазину в будь-який час року. Чим же вона така хороша і корисна У картоплі дуже багато мінеральних речовин. В основному це калій і фосфор. Але і крім цих солей ще дуже багато мікроелементів і різних корисних речовин. Дуже часто картоплю подають з м'ясом курки. Адже курка легко засвоюється і при цьому дуже смачна. Зрази з куркою - це вам відразу повноцінна страва, в якій є і гарнір, і м'ясо. Якщо їх подавати з будь-яким соусом, вийде дуже смачно.
Ingredients
Картопля
550 г.
Яйце куряче
1 шт.
Філе куряче
150 г.
Цибуля ріпчаста
80 г.
Сіль
за смаком
Морква
80 г.
Перець чорний мелений
за смаком
Базилік сушений
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, залити водою і відварити до готовності. Розім'яти картоплю, додати яйце і сіль. Добре замішати.
02
Куряче філе помити і розрізати на кілька шматочків кожне. Моркву помити і очистити, дрібно нарізати кубиками або соломкою. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Тушкувати овочі з птицею близько 20 хвилин. Додати сіль і спеції, перемішати і охолодити.
03
З картоплі зліпити коржі (змочивши руки водою), покласти в серединку фарш і зліпити кінці (щоб вийшов пиріжок). На плоску тарілку висипати панірувальні сухарі.
04
Запанірувати в сухарях картопляні зрази. На сковороді розігріти олію і обсмажити зрази. Викласти зрази на тарілки (по 2 штуки на порцію) і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores