Запечені свинячі відбивні - Image

Запечені свинячі відбивні

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

"Правильно вибране м'ясо - ось у чому головний секрет смачних відбивних", - скаже Вам будь-який знавець кулінарії. Але, мабуть, не менш важливо це гарне м'ясо не зіпсувати поганим приготуванням. Потрібно знайти вдалий, перевірений рецепт. Запечені свинячі відбивні - один із варіантів приготування свинячих відбивних, в якому пропонується спочатку їх злегка обсмажити, а потім запекти в духовці під соусом. Цей варіант не вимагає багато часу. Відбивні виходять ніжними, ароматними і дуже соковитими.

Ingredients

Гірчиця

1 ст. л.

Жовток

2 шт.

Лимонний сік

1 ст. л.

Соняшникова олія

2 ст. л.

Свиняча відбивна

4 шт.

Вершкове масло

150 г.

Сметана

1 ст. л.

Сіль

1 щіпка

Чорний мелений перець

1 щіпка

Естрагон

3 гілочки

Preparation steps

01

Листочки естрагону відірвати від стебел і дрібно посікти.

02

Жовтки, лимонний сік, гірчицю і сметану збити в блендері до утворення однорідної маси.

03

Вершкове масло розтопити і тонкою цівкою влити в суміш і ще раз все разом збити в блендері. Посолити і поперчити соус, додати естрагон.

04

Соняшникову олію розігріти на сковороді. Свинячі відбивні посолити і поперчити, обсмажити на сковороді по 2 хвилини з кожного боку.

05

Викласти напівготові відбивні разом з соусом у вогнетривку форму і запікати в духовці 5 хвилин при 250°С до утворення золотистої скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min