Теляча печінка по-прованськи - Image

Теляча печінка по-прованськи

Number of servings: 3Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Поза сумнівами, печінка - це чи не найкорисніша частина нутрощів. Готувати печінку можна різними способами. Багато що залежить і від того, теляча це печінка, або куряча і т.д. Наш рецепт повинен вам сподобатися, бо він дуже смачний і корисний. Вимочене м'ясо в молоці стає більш м'яким і ніжним. Таке м'ясо буквально тане на губах. Зелень додає приємний смак і аромат страві. Теляча печінка по-прованськи - це дуже смачно, разом з картопляним пюре або будь-яким іншим гарніром за вашим бажанням. Ми ж скажемо, що така страва точно припаде вам до смаку, адже готувати її досить просто і швидко, а вечеря виходить дуже смачною і поживною.

Ingredients for the recipe

Lirene Espresso Self Tanning Foam 150ml
139.00

Lirene Espresso Self Tanning Foam 150ml

150 ml

Ingredients

Lirene Espresso Self Tanning Foam 150ml

600 г.

Packed Onion from 3kg

2 шт.

Iberica Garlic Cloves 100g

5 шт.

Parsley 70g

40 г.

Auchan Provence Herbs 20g

5 г.

7 Flour 1kg

15 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

40 г.

Preparation steps

01

Ріпчасту цибулю, часник почистити та порубати дрібними кубиками. Петрушку промити, дрібно порубати та змішати з цибулею, часником, чебрецем та прованськими травами. Телячу печінку вимочити в молоці хвилин 30.

02

Печінку нарізати шматочками в один сантиметр. Обваляти печінку в суміші борошна, перцю та солі. Розігріти сковорідку та смажити півтори хвилин з кожної сторони.

03

Печінку зняти та покласти в тепле місце або прикрити фольгою. До олії, що залишилася після обсмаження, засипати зелень та обсмажити її протягом двох хвилин, постійно помішуючи.

04

Посипати зеленню та подавати з картопляним пюре.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min