Гарбуз в листковому тісті - Image

Гарбуз в листковому тісті

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

З приходом осені гарбуз міцно входить в склад різних рецептів нашого столу. Про користь гарбуза відомо з давніх часів. Наповнюючи організм необхідними амінокислотами і вітамінами, він допомагає людині зберігати міцне здоров'я, оберігає від старіння. Гарбуз готують і в пісочному тісті, але більш популярний спосіб приготування гарбуза - це гарбуз в листковому тісті. Це не менш смачно і готується набагато простіше. Листкове тісто можна купити або приготувати самостійно, але робити це потрібно заздалегідь, щоб воно встигло «відлежатися». Гарбузову начинку можна класти у великій кількості, так як гарбуз добре пропікається.

Ingredients for the recipe

Videnski Bulochky Yeast Frozen Dough
149.90 - 264.49

Videnski Bulochky Yeast Frozen Dough

1 kg

Ingredients

Videnski Bulochky Yeast Frozen Dough

500 г.

Hokkaido Pumpkin

500 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

7 Flour 1kg

50 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Spice Cinnamon Ground

3 ч. л.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Preparation steps

01

Гарбуз очистити і нарізати кубиками невеликого розміру.

02

На деко, змащене олією, викласти кубики гарбуза. Деко поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати 15 хвилин. Після чого його остудити.

03

Тим часом листкове тісто розділити на невеликі шматочки і кожен розкатати в квадратики рівної товщини.

04

В окремій ємності цукор змішати з корицею. Яйце трохи збити виделкою.

05

Кожен квадратик змастити збитим яйцем і викласти в центр трохи гарбузової начинки. Зверху присипати цукром і корицею, скрутити тісто конвертиком. При цьому добре склеїти краї.

06

Деко знову змастити олією і викласти на нього готові конвертики. Деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати близько 30-40 хвилин до рум'яного кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min