Торт із трюфельним кремом - Image

Торт із трюфельним кремом

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Домашні десерти завжди цінуються вище, ніж куплені в магазині. Адже домашні десерти завжди свіжі, смачні, натуральні. Та й для дітей такі десерти набагато краще, ніж магазинні, тому що вони на сто відсотків свіжі і натуральні. Якщо ви хочете приготувати теж щось домашнє до чаю, тоді спробуйте зробити торт з трюфельним кремом за нашим рецептом. Це дуже повітряний і легкий десерт. Ніжне бісквітне тісто і вершково-шоколадний крем. Це просто смакота. Немає кращого рецепту, ніж рецепт торту з трюфельним кремом. Так що мерщій поспішайте приготувати цей чудовий десерт з прекрасним смаком і ароматом для своїх рідних.

Ingredients

Вершки (33-35%)

500 мл.

Вода

1 ст.

Олія

0,5 ст.

Молоко

2 ст.

Яйце

2 шт.

Розпушувач

1,5 ч. л.

Цукор

2 ст.

Какао-порошок

6 ст. л.

Борошно

2 ст.

Шоколад гіркий

300 г.

Шоколад білий

100 г.

Preparation steps

01

З'єднати борошно, цукор, какао, соду і розпушувач. Добре перемішати.

02

Яйця збити з молоком та олією, з'єднати з сухою сумішшю, коли добре буде перемішано, додати склянку крутого окропу, знову перемішати.

03

Форму трохи змастити маслом і випікати бісквітні коржі 25 хвилин при температурі 180°С.

04

Для крему 250 мл. вершків нагріти до кипіння, вимкнути вогонь і покришити в них гіркий шоколад, перемішати, поки шоколад не розчиниться і остудити.

05

250 мл. вершків, що залишилися, збити міксером до кремоподібного стану, і, не припиняючи збивати, додати шоколадну масу.

06

Готові коржі змастити кремом. Торт прикрасити розтопленим білим шоколадом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min