Торт "Баунті" - Image

Торт "Баунті"

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Відомий "кокосовий" батончик, звичайно, хороший, але ну дуже швидко закінчується. Якщо Ви любите насолоджуватися ним якомога довше, спробуйте наш смачний і вельми простий рецепт торта "Баунті". Смакуючи таким тортиком, отримуєш "Райську насолоду" у подвійному, ні, навіть потрійному розмірі. Особливо гарний цей рецепт для сім'ї, де всі її члени обожнюють цей смачний шоколадний батончик. Приготуйте цей розкішний торт з густим кокосовим кремом і відведіть душу як слід!

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

450 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

280 г

7 Flour 1kg

200 г

Dobryk Baking Powder

1,5 ч.л.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

4 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

580 мл

Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g

3 ст.л.

Pripravka Vanilla 2g

на кінчику ножа

Packaged Semolina

6 ст.л.

Coconut Flakes

200 г

Preparation steps

01

Для приготування коржів. Духовку розігріти до 180°C.

02

Вершкове масло (250 г.) нарізати на шматочки і залишити при кімнатній температурі для розм'якшення.

03

З'єднати масло і 2/3 склянки цукру, збити.

04

По одному додати яйця, продовжуючи збивати суміш.

05

Додати 4 ст.л. молока і ванілін, збити.

06

До отриманої суміші просіяти борошно, какао і розпушувач. Збити все до однорідної маси.

07

Форму змастити вершковим маслом, влити отримане тісто і випікати в розігрітій духовці приблизно 30-40 хвилин. Готовність перевіряти дерев'яною паличкою.

08

Отриманий корж остудити і розрізати вздовж на дві частини.

09

Для крему в каструльку влити 500 мл молока, додати решту вершкового масла і манну крупу. Поставити каструльку на середній вогонь і, часто помішуючи масу вінчиком, довемти її до кипіння. Проварити до загустіння.

10

Зняти каструльку з вогню, ввести в масу цукор і кокосову стружку, все добре перемішати.

11

Складання торта. У роз'ємну форму викласти перший корж. Зверху нанести кокосову начинку, добре розрівняти її. Зверху накрити торт другим коржем. За бажанням можна також полити торт розтопленим шоколадом, посипати цукровою пудрою або кокосовою стружкою. Тримати торт в холодильнику ніч, після чого він готовий для подачі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min