Тефтелі з гречкою - Image

Тефтелі з гречкою

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Тефтелі – настільки поширена страва, що присутня практично у всіх кухнях світу під різними назвами. Ситні і апетитні, вони складають гідну конкуренцію звичним котлетам, фрикаделькам, голубцям. Всіма улюблені м'ясні кульки смажать, запікають, тушкують у соусах, готують на пару. Класичний рецепт тефтелей включає м'ясний фарш і рис. Давайте відійдемо від звичних стереотипів. Пропонуємо Вашій увазі тефтелі з гречкою. Оригінальний рецепт настільки Вас здивує, що Ви не раз захочете приготувати цю просту, але дуже смачну страву. Соковитість тефтелям надає наявність лука у фарші. Урізноманітніть блюдо і додайте в тефтелі моркву і дрібно нарубану зелень.

Ingredients

Фарш м'ясний

500 г.

Крупа гречана

100 г.

Яйце куряче

1 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Борошно пшеничне

за смаком

Олія рослинна

за смаком

Preparation steps

01

Змішати в мисці фарш і яйце. Перемішати.

02

Відварити гречку до напівготовності. Подрібнити цибулю.

03

Додати до суміші фаршу яйця, гречку та цибулю, посолити і поперчити за смаком. Перемішати до однорідної консистенції. Додати 1-2 ст. л. холодної води, для більшої соковитості.

04

Сформувати із суміші кульки, обваляти їх у борошні, обсмажити в олії на розігрітій сковороді.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min