
Суп з моркви і коріандру
Оригінальна страва індійської кухні. Дуже ситний, смачний, ароматний супчик, більше схожий на десерт. Але головне, він украй корисний для нашого організму. У цю страву можна додавати як свіжий, так і сушений коріандр, який знайдете. При відсутності фокаччи (італійського коржика), суп можна подавати з хрустким підсушеним чорним хлібом. Добре виглядає готовий супчик в глибоких піалах. Бажано прикрасити листям коріандру. Суп з моркви і коріандру - блюдо, яке вам варто спробувати. Цей суп сподобається і дітям, і дорослим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Green Onions
4 шт.
Litniy Med Honey 750g
1 ч.л.
Carrots
350 г.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1 шт.
Food Studio Chicken Broth 500ml
450 мл.
Greek Fokachcha 300g
1 шт.
Salt Egypt
за смаом
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Влити в каструлю оливкову олію, поставити каструлю на вогонь, розігріти. Висипати подрібнену цибулю, тушкувати протягом 1 хвилини.
02
Нашаткувати моркву, висипати в каструлю, додати мед, влити лимонний сік, перемішати.
03
Влити гарячий бульйон в каструлю, довести до кипіння. Збільшити вогонь, тушкувати протягом 5 хвилин, для м'якості моркви.
04
Додати в каструлю подрібнене листя коріандру. Висипати суміш з каструлі в чашу блендера, подрібнити. Додати при необхідності приправи.
05
При подачі розлити по тарілках, додати трохи оливкової олії, подавати з фокаччею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores