
Свинина, запечена в тісті
Ви коли-небудь запікали м'ясо в тісті? А даремно! Тісто саме просте, робиться на воді. За щільністю воно має бути таким, як на пельмені, а розкачувати його слід в пласт за розміром дека, а товщиною близько 4-5 мм. "Упаковувати" свинину в тісто слід герметично. Запікати 30 хвилин на середньому вогні, 1,5 години - на маленькому. Приготоване таким чином м'ясо вийде ароматним, м'яким, з оригінальним присмаком і більш соковитим навіть в порівнянні з м'ясом, запеченим у фользі або в рукаві. До того ж і саме тісто виходить хоч і твердим, але смачним і насиченим м'ясними ароматами. Свинину для цієї страви краще використовувати охолоджену, а не заморожену.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
1,5 кг.
Vinnytsia Mustard 125g
2 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
3 ст. л.
Onion
1 шт.
Garlic
5 зубчиків
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Bay Leaf
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
7 Flour 1kg
1 стакан
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Akvulya Still Water 2l
300 мл.
Preparation steps
01
Для маринаду змішати мед, гірчицю, сіль, чорний мелений перець.
02
Отриманим маринадом змастити свинину. Залишити на 2 години.
03
Замісити тісто з води, солі і борошна. Дати настоятися 30 хвилин.
04
Почистити часник, порізати на тонкі смужки. Зробити в м'ясі довгі надрізи і нашпигувати часником.
05
Посипати борошном стіл, покласти тісто і розкачати його. Перенести розкачане тісто на деко, змащене соняшниковою олією.
06
Цибулю очистити, помити і порізати півкільцями. Покласти половину цибулі на середину тіста. Потім викласти лавровий лист. Зверху розмістити м'ясо. Полити 2 ст. л. маринаду. Викласти на м'ясо цибулю.
07
Загорнути м'ясо в тісто. Защипнути края. Запікати в духовці 2 години. Залишити остигати м'ясо в духовці. Дістати. Розрізати тісто і витягти м'ясо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores