
Суп в горщику з яловичиною та овочами
Перша обідня страва займає таке ж важливе місце в кухнях всього світу, як і сніданки з вечерями. Суп - одна з найпоширеніших і стародавніх перших страв. Є супи гарячі, холодні або швидкого приготування. Також існують різні способи їх приготування. У запропонованому рецепті суп готується в порційних горщиках. Щоб приготувати наваристий суп, для бульйону краще брати яловичину. Але можна також використовувати баранину, свинину або курку. Овочі в суп можна класти будь-які, за смаком. Часу на приготування піде чимало, але ситний обід перевершить всі ваші очікування.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Packed Potatoes
300 г.
Grilled Eggplant
200 г.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Bell Pepper
200 г.
Garlic
6 зубчиків
Carrots
150 г.
Onion
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю нарізати кубиками.
02
Яловичину нарізати невеликими шматочками.
03
Помідори і баклажани нарізати кубиками.
04
Очищений від насіння перець нарізати кубиками.
05
Моркву натерти на середній тертці. Картоплю порізати кубиками.
06
Змішати м'ясо, цибулю, помідори, баклажани, перець, картоплю, моркву. Посолити, поперчити.
07
Масу викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3.
08
У кожен горщик додати по 1 зубчику видавленого через часниковий прес часник.
09
Налити воду, щоб вона покривала овочі і м'ясо. Запікати при температурі 180°C протягом години.
10
При подачі на стіл прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores