Стейки в кунжуті і розмарині - Image

Стейки в кунжуті і розмарині

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Навіть такій простій страві як свинячі відбивні можна надати пікантності і зробити це зовсім просто. У цьому можуть допомогти кунжут і розмарин. Кунжут повністю розкриває свої смакові властивості в смаженому вигляді і доповнює блюдо, в якому присутній. Насіння кунжуту має корисні властивості, а саме виводить шкідливі речовини з організму. «Хвойний» аромат і злегка гострий смак розмарину чудово поєднується з м'ясом і томатами. Недарма італійці так люблять додавати розмарин в томатний соус, що подається до пасти. Для приготування ароматного м'яса додають молоді листочки розмарину, вони надають страві особливий гострий смак. Подавати свинячі відбивні можна зі свіжою зеленню або овочевим салатом.

Ingredients

Кунжут

100 г.

Перець чорний мелений

за смаком

Свинина

500 г.

Яйця

2 шт.

Соняшникова олія

70 мл.

Розмарин свіжий

50 г.

Сіль

1 ч. л.

Preparation steps

01

Товщина м'ясних стейків не повинна бути більше 1 сантиметра. Щоб стейк був ніжним - злегка відбити м'ясо.

02

Голки розмарину відокремити від стебла і розрізати.

03

Замаринувати м'ясо. Покласти шматок відбивної і тільки верхню його частину посолити, поперчити, посипати розмарином. Зверху покласти наступний шматок і так всі відбивні викласти в стовпчик і на пару годин відправити в холодильник маринуватися.

04

Яйця збити вінчиком.

05

Кунжут висипати в пласку тарілку. Відбивну вмочити в яйце, а потім в кунжут.

06

Смажити відбивні краще на великому вогні і з великим додаванням олії. Обсмажувати їх по 5 хвилин з кожного боку, до появи у кунжуту золотистого відтінку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Стейки в кунжуті і розмарині – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua